Stefan Nillesen

Mijn naam is Stefan. Naast eigenaar van BCNL Groesbeek ben ik, na afronding aan het CIOS in 1995, werkzaam als sportinstructeur voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Zoals voor velen is ook voor mij sport een grote passie. Sporters sterk en fit maken, ongeacht op welk niveau, motiveert mij enorm. Ik combineer mijn kennis en ervaring bij het trainen van onze leden.

Richard Verwoert

Mijn naam is Richard. Ik heb de HBO opleidingen Academie Lichamelijke Opvoeding en Fysiotherapie afgerond. Naast mijn werkzaamheden bij BCNL werk ik als Fysiotherapeut. Daarnaast volg ik de Master- opleiding Musculoskeletale Revalidatie. Sport is van kleins af aan mijn grootste passie. Mijn doel is dan ook deze passie over te dragen op onze leden, zodat iedereen voor de rest van zijn leven op zijn of haar blessurevrij kan blijven bewegen!

Michiel Nilwik

Mijn naam is Michiel. Ik heb de HBO opleiding Sport en Bewegingseducatie afgerond aan de Hoge school van Arnhem en Nijmegen. Op het gebied van sport heb ik tot mijn 18e gevoetbald en ben vervolgens overgestapt naar de vechtsport Braziliaans Jiu-Jitsu, die ik nog steeds beoefen. Ook ben ik al jaren actief binnen de krachttraining. Ik train vaak met mijn trainingsmaatje en collega Richard.

Daan Nilwik

Mijn naam is Daan Nilwik. Nadat ik mijn opleiding Sport- en Bewegingseducatie aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen had afgerond ben ik gaan werken in de zorg. Ik begeleid binnen de RIBW (Regionale Instelling Beschermd Wonen) jongvolwassenen met psychische stoornissen zodanig dat ze uiteindelijk weer zelfstandig in de maatschappij kunnen functioneren. Ik ben zelf al geruime tijd intensief bezig op het gebied van krachttraining. Mensen zowel mentaal als fysiek sterker maken door sport is mijn hoofddoel. De passie en liefde voor sport is iets wat ik graag wil overbrengen op anderen.

Aron Fiddelers

Mijn naam is Aron Fiddelers. Sinds april 2017 ben ik werkzaam bij de Koninklijke Landmacht en opgeleid tot sportinstructeur. Van kinds af aan ben ik opgegroeid met sport. Mijn interesse ligt voornamelijk in het (kick)boksen in combinatie met krachttraining maar ik streef er altijd naar om allround fit te zijn. Mijn doel met de bokszaktrainingen is mensen, op een prettige manier, fitter en vaardiger te maken binnen het boksen.

Manon Nas

Mijn naam is Manon. In 2013 heb ik de fysiotherapie opleiding aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen behaald. Sindsdien ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Boonstra & Mulders te Groesbeek. Van jongs af aan heb ik altijd graag gesport. Zelf heb ik 20 jaar gehandbald bij Groesbeeks Glorie. Sinds een jaar ben ik gestopt met handballen. Vervolgens ben ik gestart met sporten bij BCNL-Groesbeek. Mijn doel is om mijn kennis en enthousiasme over te brengen op alle leden.