Ons team

De trainers hebben allemaal een hoge kwaliteit en een specialistische achtergrond. Ze versterken elkaar en delen dezelfde passie voor coachen en anderen helpen het beste uit zichzelf te halen. Ze motiveren jou het beste uit jezelf te halen.

De trainers


Stefan Nillesen
Eigenaar en trainer

Richard Verwoert
Trainer en specialisatie fysiotherapie

"In 2016 ben ik begonnen met het geven van de eerste trainingen voor Gym Groesbeek. Vanaf dat moment hadden Stefan en ik al de droom ook een binnen trainingslocatie te beginnen. In die periode heb ik samen met Stefan Gym Groesbeek vanaf de grond mee mogen opbouwen en daarmee een hoop mensen mogen enthousiasmeren met onze unieke Strength & Conditioning concept. Mijn doel is om iedereen met plezier te laten trainen en tegelijkertijd het optimale uit zichzelf te halen op zowel fysiek als mentaal niveau. Tijdens de trainingen heb ik als doel ieder lid de aandacht te geven die hij/zij verdient om het trainingsprogramma op een goede manier uit te voeren. Dit doe ik door de sporter op een positieve manier te benaderen/coachen. Naast mijn werkzaamheden bij Gym Groesbeek werk ik als fysiotherapeut. Voorheen ben ik afgestudeerd als Docent Lichamelijke Opvoeding (ALO) en heb ik de masteropleiding Musculoskeletale Revalidatie afgerond. Hierin heb ik mij gespecialiseerd als manueel therapeut. Daarnaast heb ik een ruime interesse en ervaring binnen de sportrevalidatie. Ik heb diverse opleidingen gevolgd met betrekking tot krachttraining en sportvoeding en ik probeer me hier nog altijd in te blijven ontwikkelen.Manon Nas
Trainer en specialisatie fysiotherapie en zwangerschapstraining
 
Sereno Hendriks
Trainer bokszaktraining
 
Wouter Dilling
Trainer en hardloopspecialist

"Ik ben  sinds 2 jaar lid en bijna 1,5 jaar trainer / coach bij Gym Groesbeek. Het trainen bij Gym Groesbeek begon als nieuwe uitdaging naast mijn grote hobby duursport (hardlopen & fietsen), maar is nu ook een nieuwe passie geworden. Hierbij heeft Hyrox ook zeker een rol gespeeld. De combinatie van kracht en duurvermogen in competitieverband is iets wat mij erg aanspreekt met mijn achtergrond in de wedstrijdsport van het hardlopen. Bij Gym Groesbeek word ik blij en gemotiveerd van een prachtige, grote groep leden die elke training gemotiveerd zijn en wie ik graag de extra andacht geef om net dat tandje extra bij te zetten. Mijn passie voor hardlopen / sport in het algemeen en daarbij ook het stukje voeding rondom sporten is iets wat ik graag probeer over te brengen op alle leden. Mocht je vragen hebben en kom je niet verder op dit gebied, ik help je graag verder. Tot snel!" 
 
Paul Weijers
Trainer Outdoor en mental motivation (lifestyle) coach


" Ik ben al jarenlang een actief lid bij Gym Groesbeek, waar ik diverse trainingen volg. Daarnaast geef ik  Outdoor Trainingen, vaak op mooie locaties, zoals bij het Jachtslot, de Wolfsberg of op de Mookerheide. Dit zorgt ervoor dat iedereen met nieuwe energie weer naar huis gaat.  Fysieke en mentale fitheid versterken elkaar. Daarom ben ik al een aantal jaar Mental Motivation (lifestyle) coach bij Gym Groesbeek. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in coaching, persoonlijk leiderschap,  onderhandelen en omgaan met stress of burn outs. Daarnaast helpt ik met het stellen en maximaliseren van doelstellingen.  Met de Mental Coach sessies, ‘Regie door brutaal eerlijke bewustwording,’ gaan we samen op zoek naar de kern. Door praktische voorbeelden en opdrachten zorgen we  voor ‘brutaal eerlijke’ bewustwording, zelfvertrouwen en handvatten zodat je zelf de regie pakt, krijgt en houdt. Ik ben  gepassioneerd om mijn  ervaringen en inzichten over te dragen aan onze leden. Hierdoor worden ze mentaal en fysiek nog sterker. Ik denk met je mee, daag je uit, stimuleer en inspireer je!" 

 
Jos Poelen
Trainer en specialisatie fysiotherapie
“Ik werk inmiddels 20 jaar als fysiotherapeut. Hierbij ligt naast het verhelpen van je fysieke klacht, mijn kracht bij een holistische aanpak. Vaak zijn er namelijk meerdere factoren die de klacht veroorzaken of in stand houden. Voorbeelden hiervan zijn inactiviteit, overbelasting (fysieke stress op het lichaam), deconditionering na een operatie, langdurige psychisch stress, overgewicht, overmatig gebruik van verdovende middelen, roken, en/of een verminderd slaappatroon/ritme. De laatste jaren richt ik me meer op deze kant van de fysiotherapie, waarbij onder andere aandacht is voor het doorbreken van gedragspatronen. Daarnaast ligt mijn focus op complexere fysieke klachten. Denk hierbij aan langdurige klachten die niet ‘vanzelf’ herstellen of steeds terugkeren. Ook wel recidief genoemd.  Mijn doel is maatwerk leveren, waarbij ik met mijn behandeling inspeel op de hulpvraag van de patiënt. Wanneer ik een patiënt niet kan helpen, (omdat ik bijvoorbeeld onvoldoende affiniteit of kennis over de klacht heb) verwijs ik de patiënt door naar een collega fysiotherapeut of andere specialist zodat de patiënt altijd de juiste zorg krijgt. Mijn visie is gericht op persoonlijke aandacht, waarbij ik de tijd neem en jij als patiënt centraal staat. Je mag van mij verwachten dat ik jou zowel fysiek als mentaal zal motiveren en stimuleren om je doel te bereiken. Van mijn patiënten verwacht ik diezelfde positieve en actieve inzet.”

Waar wacht je nog op?